Op zoek naar coaching?

coaching
sales coach
Ik volgde een intensieve coach opleiding, startte mijn eigen vennootschap, en ging aan de slag als sales coach en sales trainer. Vandaag begeleid en train ik dagelijks verkopers in alle mogelijke sectoren, zowel B2B als B2C. Elke training/coaching is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als account manager.
Coaching Rotterdam Aardbei Coaching Lifecoach loopbaancoach. Uitvouwen. Toggle menu. Scroll naar boven. Scroll naar boven. Uitvouwen.
Aardbei Coaching is jouw coach in Rotterdam centrum. Ik ga het gesprek met je aan over een verlangen, doel of obstakel. Open en integer. En ik help je balans te vinden en vast te houden. Ongeacht het verleden. Voel je eerst goed dan komt de rest vanzelf. Wat levert coaching me op? Werken met een coach doe je omdat je iets wilt begrijpen, voelen of veranderen. Omdat het tijd is om iets aan te pakken. En wat levert werken met je coach je op? Dat is afhankelijk van jouw vraag of doel.: een goed gevoel.; helderheid in een web van gedachten en gevoelens.; het antwoord op een complexe vraag.; een opgelost probleem mentaal, fysiek en/of situationeel.; meer aanwezig kunnen zijn in je lijf.; het ervaren van vertrouwen en rust.; weten wat de juiste keuze is.; balans kunnen vinden en vasthouden.; het voelen van verbinding.; het ervaren van de gewenste omstandigheden. Wat voor coaching wil je? Comfortabel, stabiel en tevreden in het leven staan. Dus zonder onzekerheid, vervelende emoties of een verkeerde werk-privé-balans. Werk doen dat bij je past en je daar goed bij voelen. Dus zonder opgebrand gevoel, te veel stress, of destructieve prestatiedrang.
Pidepanaque Lifecoaching Gent Business coaching Gent Communicatiecoaching Gent Trainingen welzijn Gent.
Illustratie: Leonard cools. Life coaching Business coaching. Loop je almaar tegen de dingen aan en voel je dat je vast zit? Kan je er de vinger niet op leggen? Of weet je niet hoe je het voor elkaar krijgt? Wil je sleutelen aan een oplossing en vooruit geraken? Als coach help ik je te ontdekken wat je nodig hebt en de mogelijkheden bloot te leggen. Verwacht hier geen kant en klaar draaiboek. Ik luister naar je verhaal en help je alle aspecten, nuances, schakeringen te zien. Ik laat je naar jezelf luisteren en geef je daarbij de nodige inzichten om de juiste stappen te zetten. Zo kan jij tussen de moeilijkheid de mogelijkheid zien, ze met beide handen vastpakken en precies geraken waar jij wil. Ik wil meer weten. Illustratie: Leonard cools. Training - Welzijn Communicatie.
3 jaar incl 45 credits.
Bovendien vinden deelnemers sneller hun weg naar de cursus of opleiding die bij hen past 'Better' Together-principe. Je aanmeldingsformulier invullen duurt slechts 15min. Hierna kan je steeds je gegevens aanvullen of aanpassen, een foto of logo bijplaatsen, je actitiveit op een persoonlijke manier voorstellen. Het invullen van je aanmeldingsformulier verplicht je nergens toe. Je vermelding en de cursussen gaan pas online na betaling van het jaarlijks lidgeld. 1 jaar incl 15 credits. 2 jaar incl 30 credits. 3 jaar incl 45 credits. Alle prijzen excl. incl 15 gratis credits per jaar. Voordelen als organisator.: Word écht vindbaar via het internet! Effectiever dan je eigen website! Nieuwe deelnemers zonder bijkomende inspanningen! Een persoonlijke en volledig aanpasbare webpagina! Een kleine prijs voor een grote opbrengst! Organisator of coach? Voorzie je activiteiten, dan kan je kiezen tussen een profiel als organisator of coach. Wij zetten de verschillen tussen de beide profielen even voor je uit. Ben je een coach die graag enkele cursussen op poten wil zetten? Dan is de beste keuze voor jou nog steeds een Coachesprofiel.
Sales trainer en sales coach.
Managers, verkopers, trainers en coaches hebben beroep gedaan op mijn passie voor hun groeiproces. Ik streef naar jouw instant succes, maar óók naar een duurzame visie om tot solide resultaten te komen. Ik bied perspectieven aan met een impact. 2022 Good Morning Sales - Louizalaan 367 - 1050 Brussel - BE0748.741.119.
Tussenjaar programma: persoonlijke ontwikkeling en studiekeuze - The Coaching Company.
The Coaching Company biedt trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in combinatie met coaching. Wanneer je weet wie je bent, wat je kunt, én wat je wilt, kun je vol energie en zelfvertrouwen de volgende stap in je leven zetten.
Coaching Rotterdam: Dieper gaan om hoger te komen.
Klikt het niet? Dan betaal je niets. Je ontwikkeling als mens en professional is goud waard in dit ene leven dat je is gegeven. Welkom bij Master Coach Marco Tieleman. Waarom coaching bij Coaching Rotterdam? Gecertificeerd op het hoogste niveau.
Coaching Nederland.
De website coaching.nl is ontwikkeld door Impr0ve-IT voor Coaching Nederland; een gedreven team van professionals dat organisaties en medewerkers helpt zakelijk, professioneel en persoonlijk te groeien. Tel: 31 0 20-5112210. Aansluiten als coach of expert. Learning in Action. Het Coaching Abonnement. Managen van coaching pools.
NOBCO Wat is coaching?
Permanente Educatie PE. Tijdschriften over coaching. Internationale Ethische Code IEC. Reflectiekaarten voor de coach. Subsidieregelingen en ontwikkelvouchers. Zoek je een professionele coach? Ben je coach? FAQ - EIA. FAQ - EQA. Opleidingsaanbod voor coaches. Kennisbank onderzoek coaching. NOBCO Thesisprijs Coaching 2023. Raad van Advies RvA. NOBCO Quality Award. NOBCO e-magazine Coach. Aanbod voor coaches. Aansluiten bij NOBCO. Keurmerk voor NOBCO-coaches EIA-keurmerk. Beroeps- en aansprakelijkheids verzekering. Permanente Educatie PE. Tijdschriften over coaching. Internationale Ethische Code IEC. Reflectiekaarten voor de coach. Subsidieregelingen en ontwikkelvouchers. Home Wat is coaching. Wat is coaching? NOBCO-definitie" uit 2004. In 2004 heeft een werkgroep binnen NOBCO een poging gedaan om overeenstemming te vinden over een bruikbare definitie voor het begrip coaching op te stellen.
Coaching Opleidingen Wat is Coaching? HBO en post-HBO NOBCO.
De 8-daagse opleiding tot Beroepscoach is door de NOBCO erkend als practitioner level. Unieke integratieve benadering. Onze integratieve benadering omvat de laatste ontwikkeling binnen therapie, counseling en coaching en overstijgt alle methoden en richtingen die er in coachingsland zijn. Integratieve Coaching is volledig 'client-based.
Coachen Carrièretijger.
Wanneer je solliciteert op een functie waarbij coachen een belangrijke competentie is, kun je er zeker van zijn dat de selecteur tijdens het sollicitatiegesprek zal vragen naar je coachingsvaardigheden. Hij kan bijvoorbeeld vragen.: Wat versta je onder coaching? Hoe pas je dit toe? Kun je een voorbeeld geven? Kun je een voorbeeld geven van hoe je de coaching van iemand hebt aangepakt? Wat vind je het lastigst aan coaching? Hoe pak je dit aan? Hoeveel tijd besteed je gemiddeld aan de ontwikkeling van je medewerkers? Geef eens een voorbeeld hoe je je tijd aan deze ontwikkeling besteedt. Op zon moment wil je je natuurlijk van je beste kant laten zien en aantonen dat jij de meest geschikte kandidaat voor de functie bent. Maar, hoe doe je dat concreet en zonder jezelf neer te zetten als een enorme blaaskaak? Door de vraag te beantwoorden met een STAR. STAR staat voor: S ituatie, T aak, A ctie en R esultaat. Voorbeeld: je solliciteert naar een managementfunctie en de selecteur vraagt je om een voorbeeld van hoe je de coaching van iemand hebt aangepakt. Allereerst schets je de situatie wat speelde er: Ik geef leiding aan een team van vier ontwikkelaars van opleidingsmateriaal.
BTR coaching dat jij beter tot je recht komt in je werk.
IK HELP JE GRAAG OP WEG. 06 - 25097811. WIL JE OVERLEGGEN? Vul het formulier in voor een gratis belafspraak. Gelieve dit veld leeg te laten. 06 25 09 78 11. 5268 LB Helvoirt. Copyright 2022 BTR coaching. Back To Top.
Coachingsstijlen 5 verschillende stijlen van coaching uitgelegd.
Deze positieve manier van coaching stimuleert de creativiteit bij het vinden van oplossingen. Daarnaast brengt deze stijl energie en doelgerichtheid. Een voorbeeld van deze stijl is co-active coaching. Deze stijl van coaching is gericht op halen van oplossingen uit jezelf.

Contacteer ons