Op zoek naar coaches?

coaches
online personal coaching
Tarieven online coaching. Online coaching is net zoals face to face coaching een echte coachingsessie. Veel coaches zullen dus een gelijkaardig tarief hanteren. Op het persoonlijk profiel van je coach vind je het exacte tarief van je coach. Betalen kan eenvoudig online of via een overschrijving. Je coach geeft je hier voor de start van de coachingsessie graag meer uitleg over. Online coaching in Brussel Bruxelles - Online coaching in Antwerpen - Online coaching in Gent - Online coaching in Brugge - Online coaching in Leuven - Online coaching in Mechelen - Online coaching in Aalst - Online coaching in Kortrijk - Online coaching in Hasselt - Online coaching in jouw gemeente. Vind een online email coach. Naar overzicht van coachingsvormen. Vind een online email coach. Vragen van coaches.
Vind een coach - Autismecoach.
Niet iemand in jouw buurt gevonden? Stuur gerust een mail naar info@autismecoach.nl We leiden regelmatig nieuwe coaches op, wellicht zit er inmiddels iemand bij jou in de buurt. Wil jij je ook bij ons Gecertificeerd Autismecoach Netwerk aansluiten? Toegang tot het netwerk van Gecertificeerd Autismecoach kan door het volgen van de Autismecoachopleiding. Wil jij je ook aansluiten? Vraag gerust een gesprek met ons aan om de voordelen te bespreken. Dat kan via deze link. C├ęcile den Ouden. Hans van Ooijen. Timo van Deijl. Stienke de Jager. Betty Snel - de Gruiter. Sylvia van Casteren-van Winden. Karin Simonis - Wigbels. Ben jij coach of professional en wil jij jongeren en volwassenen met autisme de allerbeste coaching geven?
coaches
iQ Coaches - iQ Coaches: uniek in autisme en ADHD.
Lees meer reviews. Jij geeft mij als coach aandacht, persoonlijke begeleiding en praktische tips. Mijn levensgebieden zijn versterkt en het heeft mij meer zelfinzicht gegeven. Jouw super coaching en inspirerende inzichten hebben gezorgd dat mijn leven weer op de rit staat.
coaches
Iedereen kan coachen. NOT! Eva Jinek.
Een coach is oplossingsgericht en biedt praktische, kortdurende hulp. Een psycholoog heeft een meer probleemgerichte benadering, legt Miriam Oude Wolbers uit. Zij is coach en bestuurslid van NOBCO, de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. Elke goede coach laat mensen naar hun eigen mogelijkheden kijken om tot de gewenste gedragsverandering te komen.
De coaches van Perspectief.
Maak kennis met onze coaches! Door middel van coaching werken we samen met de coachee doelgericht aan een gedragsverandering. Coaching ondersteunt en begeleidt hierin om uiteindelijk te werken aan een duurzame oplossing. Martine Schuurman, coach. Ik" vind het een uitdaging om zo aan te sluiten bij de klant, dat deze zich gehoord voelt en ik vanuit mijn rol als coach kan meewerken aan een duurzaam resultaat waarvan de klant beter wordt. Soms pakt dit heel anders uit dan je van tevoren had verwacht! Het werken bij Perspectief is heerlijk! Ondanks de groei is de sfeer niet veel veranderd, de drive is hetzelfde gebleven. We werken samen met ervaren collegas om te zoeken naar een passende oplossing voor de klant en de werknemer." Perspectief Groep bv. 3840 AJ Harderwijk.
Coachen voor Pedagogisch Coaches - Cabosse.nl.
Branche-erkend Coachen voor Pedagogisch Coaches. Herken je dit? Van jou als pedagogisch coach wordt verwacht dat je de kwaliteit van het functioneren van medewerkers bewaakt en je medewerkers ondersteunt en motiveert in hun dagelijkse werkzaamheden en professionele ontwikkeling. Je hebt voldoende inhoudelijke kennis, maar bent niet zo bekend met coachen.
Studenten life coach - WUR.
Gesprekken kunnen in het Nederlands of Engels gevoerd worden. Niet alle coaches kun je persoonlijk live ontmoeten. Na ontvangst van je e-mail zal de coach contact met je opnemen om een afspraak te plannen. Duur van gesprek: 45-60 minuten max 3 afspraken.
ervaringsdeskundige coaches - fesinfo.
heeft contact met ervaringsdeskundige coaches over fibromyalgie en werk. Ben je lid van F.E.S. en heb je vragen hierover, dan kun je contact opnemen met de coaches. Wat doet een ervaringsdeskundige coach? Een ervaringsdeskundige coach biedt ondersteuning, coaching en advies.:
Doe-coaches - Piezo.
Doe-coaches zijn lieve vrijwilligers die affiniteit hebben met ouderen. Zij zijn bereid vrije tijd te steken in het ondersteunen van ouderen die het nodig hebben om hun leven meer kleur te geven en zo meer in hun kracht te staan.

Contacteer ons